Acasă Stiri Stiri Romania Ziua a 9-a de proteste la Guvern! Mesajul protestatarilor, „Rezist Day 9”

Ziua a 9-a de proteste la Guvern! Mesajul protestatarilor, „Rezist Day 9”

0
Ziua a 9-a de proteste la Guvern! Mesajul protestatarilor, „Rezist Day 9”

In jur de 5.000 de persoane s-au adunat, miercuri, pentru a noua zi consecutiv, in Piata Victoriei din Capitala. Televiziunea BBC a transmis live pe facebook de la manifestatia din Piata Victoriei. Si alte televiziuni straine au fost prezente si au relatat evenimentele, ca si in celalalte seri.

La fel ca in celelalte seri, la ora 21:00 cei din Piata au aprins din nou luminile telefoanelor. Protestatarii continua sa strige „Demisia” si „Hotii”.

Acestia au facut mai multi oameni de zapada si scandeaza puternic mesaje impotriva Guvernului Grindeanu. De asemenea, au reaparut proiectii laser pe cladirea BRD.

Principalul tel este demisia cabinetului, ceea ce nu se intampla, asa ca vor continua sa iasa in Piata Victorie. Nemultumirea persista pentru ca desi au obtinut abrogarea OUG 13, si-au facut sperante ca va pica Guvernul Grindeanu, asa ca de aceea spun ca raman la proteste si vor iesi din case in continuare

Numarul record de manifestanti din Piata Victoriei a fost atins duminica, peste 280.000 de oameni protestand chiar in ziua in care Guvernul a abrogat Ordonanta de Urgenta privind codurile penale.