Vindecarea fibromului uterin cu ajutorul tratamentului naturist

1128

Trebuie sa stii ca nu exista un tratament universal valabil pentru cei care sufera de fibrom uterin. De aceea, iti prezentam mai multe remedii care si-au dovedit eficienta in tratarea acestei excrescente. Este important de retinut ca nu ar trebui sa te tratezi dupa ureche, ci sa mergi la medic pentru un consult in acest caz.

Fibromul uterin este o problema care uneori poate fi ignorata, dar alteori este cu adevarat deranjanta si trebuie tratata. Exista terapii naturale blande care pot ajuta ca, in timp, acesta sa dispara.

Bineinteles, este obligatoriu sa treci pe la cabinetul ginecologic si sa urmezi neaparat si tratamentul indicat de medic, pe care il vei intreba daca poti lua si remedii naturiste.

Tratement impotriva sangerarilor

”Ashoka este o planta care reduce sangerarea, dar poate fi folosita si daca nu exista aceasta problema, pentru ca duce la eliminarea fibromului. Se gaseste sub forma de capsule si se ia in doza de 500 mg, de trei ori pe zi. Mai recomand un tratament gemoterapic dupa cum urmeaza: se administreaza timp de doua-trei luni dimineata extract din muguri de coacaz negru (75 de picaturi in putina apa), la pranz extract de muguri de arin alb (50 de picaturi in putina apa), iar seara extract din mladite de merisor (50 de picaturi in putina apa). Dupa aceea, se poate continua alte doua-trei luni cu urmatoarea schema de tratament: dimineata extract din mladite de zmeur (50-70 de picaturi in putina apa), la pranz extract din mladite de sequoia (100 picaturi in putina apa) si seara extract din mladite de mur (50-70 de picaturi in putina apa). In caz de hemoragii, se asociaza cu extract din mladite de tuia, cate 25-50 picaturi dimineata si seara. Tot pentru sangerari, se recomanda cretisoara, traista-ciobanului si coada-soricelului, sub forma de ceai sau pulbere, intern, sau extern, pentru bai de sezut”, spune farmacist Gabriela Stefancu.

Sursa: libertateapentrufemei.ro