joi, martie 23, 2023

Viceprimarul Sectorului 2 din Bucuresti, Dan Cristian Popescu: „Dăm 6.000 de lei fiecărei asociații de proprietari!”

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local a Sectorului 2 de ieri s-a aflat un proiect de hotărâre inițiat de viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu, prin care Primăria Sectorului 2 sprijină asociațiile de proprietari pentru achiziționarea și instalarea unei platforme pentru colectarea selectivă.

Concret, administrația publică oferă un ajutor de 50 % din prețul platformei, în cuantmum de maximum 6.000 de lei. Acest ajutor vine în completarea proiectului „Taxă 0 la gunoi”.

La ieșirea din sala de consiliu, viceprimarul Dan Cristian Popescu ne-a explicat principiul proiectului: „Știți bine că am insistat mult pentru acest demers de a colecta selectiv în Sectorul 2. De altfel, toți cei care vor să beneficieze de programul „Taxă Zero” la gunoi trebuie să facă acest lucru.

Astfel, pentru a facilita colectarea selectivă, oferim un ajutor de maximum 6.000 de lei pentru fiecare asociație de proprietari în vederea achiziționării și instalării unei platforme supraterane închise. Locatarii hotărăsc cât de mare să fie, unde să fie amplasată, iar noi îi sprijinim în tot acest demers”.

Ultimele stiri

Stiri