luni, mai 29, 2023

Vechiul remediu impotriva insomniei la indemana oricarui om din Romania! Vei dormi ca un copil!

Fiecare dintre noi a trecut cel putin o data prin perioade in care a intampinat probleme cu somnul. Insomnia reprezinta o afectiune din ce in ce mai des intalnita in ziua de astazi in societatea contemporana si are mai multe cauze. Nu toate perioadele din viata noastra sunt linistite, ci mai exista si situatii stresante, presante, din familie sau de la locul de munca prin care trecem si care determina schimbarea programului de somn. Exista numeroase remedii alopate pe piata care trateaza insomnia, medicamente denumite generic somnifere sau care ne „linistesc„ si ne relaxeaza corpul si mintea din toate punctele de vedere. Dar de ce sa nu apelam si la remedii naturiste, pe care le foloseau cu succes mosii si stramosii nostri si care dau efecte garantate cu putine efecte adverse.

Daca suferi de insomnie, atunci trebuie sa incerci acest remediu natural care este pe baza de miere si lapte. Este un remediu antic, cel mai bun, si in plus, tot ce trebuie sa faci este sa-l bei inainte de culcare, si vei adormi ca un bebelus, in mai putin de 10 minute.

Mierea si laptele sunt ingrediente deja devenite traditionale in remediile folosite pentru insomnie. In plus, ambele au efecte atat de eficiente, dar devin magice cand sunt combinate.

Mierea este unul dintre alimentele care contin zahar, si care determina o crestere controlata a cantitatii de insulina secretata, si este cea care stimuleaza triptofanul, care stimuleaza la randul lui creierul.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri