Un roman a devenit erou la Roma! Si-a riscat viata blocand un hot periculos! Video

949

Imaginile camerelor de supraveghere arata curajul clientului roman si al farmacistului. Un barbat recidivist a incercat sa dea o noua lovitura la o farmacie, insa de data aceasta lucrurile nu au mers cum si-ar fi imaginat si a trebuit sa se confrunte cu un curajos client roman. S-a intamplat pe via Magliana, la Roma. Barbatul arestat este un italian de 45 de ani care a ispasit deja 6 ani de inchisoare pentru jefuirea unor farmacii, intre 2007 si 2008, si care mai atacase aceeasi farmacie in urma cu 9 ani.

Hotul, eliberat de un an, a reinceput sa fure din magazinele din Roma, in special din supermarket-uri si farmacii. Pe urmele sale s-au pus astfel politistii de la Comisariatul San Paolo.

Anchetatorii, angajati in recostituirea infractiunilor comise de barbat, si-au concentrat atentia asupra farmaciei de pe via Magliana, unde pe timpul unui jaf un curajos client roman l-a infruntat pe hot, smulgandu-i esarfa cu care isi acoperea fata.

Datorita interventiei romanului, politistii au reusit sa vada in imaginile surprinse de camerele de supraveghere chipul raufacatorului.

Politistii au remarcat in imagini si incaltamintea cu sireturi de culoare tipatoare purtata de  barbat pe timpul acestui ultim atac, detaliu determinant pentru anchete, agentii comisariatului observand zilele trecute, pe via Magliana, un barbat care purta incaltaminte cu sireturi similare si care s-a dovedit a fi exact jefuitorul cautat. Italianul a fost arestat, scrie gazetaromaneasca.