marți, februarie 7, 2023

Un primar din Italia declara razboi romanilor! Pentru noi sunt niste persoane nedorite! Se comporta ca niste animale

 

Sase romani care locuiesc in localitatea Marina Julia, situata in provincia italiana Gorizia, au declansat un adevarat scandal, dupa ce un gratar de duminica s-a transformat intr-o bataie in toata regula.

Cei sase au organizat gratarul intr-un spatiu verde, au mancat, au baut si au lasat in urma mizerie de nedescris, sticle de plastic si pungi. La plecare, cativa dintre ei s-au luat la bataie, iar doua persoane au ajuns la spitalul San Polo din Monfalcone, una in stare grava.

Politia a fost alertata de rezidentii care au auzit scandalul, iar cei sase au fost identificati de catre autoritati drept cetateni romani. Incidentul a starnit furia primarului din Marina Julia. Anna Maria Cisint a transmis un mesaj dur:

„Dezgustator ce au lasat in urma romanii. Cand identificarea lor va fi facuta oficial, voi activa orice instrument consimtit de lege, chiar si denuntul. in cazul in care va fi un proces penal, administratia noastra se va constitui parte civila si va cere daune. Vom cere apoi inclusiv firmei unde lucreaza cei sase sa isi asume resposabilitatea de a interveni pentru a elimina daunele provocate. Vom cere sa fie luate si alte masuri: pentru noi sunt niste persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru munca, dar se comporta ca niste animale. Speram ca si pentru firma care i-a angajat sa devina la fel. Nu pot murdari orasul care i-a primit ca pe niste oaspeti. Sa plece la casa lor!”, a declarat primarita, potrivit Gazeta Romaneasca.

Ultimele stiri

Stiri