marți, februarie 7, 2023

Un pasaj pietonal din Danemarca, lung de 225 m si nominalizat la numeroase premii de design, va fi construit cu otel de la Galati!

 

Pasajul pietonal realizat in Gara Køge Nord, din Danemarca, nominalizat pentru mai multe premii europene de design, va fi construit cu otel produs la ArcelorMittal Galati.

Pasajul pietonal, conceput de doua case de arhitectura cunoscute, va fi realizat in Gara Køge Nord, din Danemarca, folosind produse ale combinatului siderurgic ArcelorMittal Galati, in Laminorul de Tabla Groasa nr. 2.

„Suntem fericiti si mandri ca otelul nostru va fi integrat intr-un proiect european atat de frumos, indraznet si important. Acest lucru demonstreaza nu numai ca otelul nostru este un material al vietii, ci si ca tabla groasa produsa la Galati poate fi utilizata in orice proiect major de infrastructura, inclusiv in cele lansate in Romania”, a anuntat directorul general al ArcelorMittal Galati, Bruno Ribo.

Potrivit informatiilor oficiale, podul pietonal din Danemarca va avea o lungime de 225 de metri si o latime de 9,5 metri. Constructia realizata din tabla si sticla va lega toate peroanele din statia Køge Nord, scrie Mediafax.

Obiectivul va fi utilizat zilnic de cel putin 8.000 de pietoni.

Ultimele stiri

Stiri