joi, iunie 8, 2023

Un medic din Rusia dezvaluie reteta prin care ne putem intari sistemul imunitar gratis si rapid!

Desi este de origine rusa, profesorul Bubnovsky este un renumit terapeut specializat in medicina traditionala chineza. In cele ce urmeaza va vom prezenta o metoda de intarire a sistemului imunitar recomandata de doctorul Bubnovsky.

Sistemul imunitar lupta impotriva microorganismelor care produc boli si care ingreuneaza procesul de vindecare.

Intarirea sistemului imunitar in 15 secunde:

Profesorul rus Sergey Bubnovsky, specialist in kinesioterapie, recomanda o metoda foarte simpla si eficienta, care relaxeaza, alunga senzatia de picioare grele si obosite, vindeca raceala si consolideaza imunitatea.

Sfatul specialistului este urmatorul:

– In fiecare seara, se umple un lighean cu apa rece, in care se inmoaie picioarele. Nu se foloseste apa calda.

 – Loviti usor apa cu talpile si jucati-va cu ea timp de 15 secunde. Dupa acest timp, se scot picioarele din apa rece, iar fara a le usca sau sterge cu prosopul (ci ude) vor fi incaltate imediat cu o pereche de sosete groase din lana. Timp de un sfert de ora, se va circula prin casa. Repetati aceasta procedura in fiecare seara, pentru stimularea imunitatii.

– In cazul in care raceala este deja instalata, o astfel de metoda inedita ajuta la fortificarea prompta a imunitatii. In acest caz, calcarea apei se va face la fiecare 4 ore. Tratamentul nu afecteaza simptomele de raceala si nu are efecte adverse. De asemenea, atunci cand se face baia rece, este important ca in incapere sa fie cald, iar picioarele sa fie si ele calde. Optional, se pot alege vase mai adanci in care, cufundand picioarele, apa sa le cuprinda pe acestea pana sub genunchi.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri

Stiri