Acasă Stiri Social Un celebru baron PSD ne face pe toti prosti in fata: Bunica mea a facut tranzactii imobiliare!

Un celebru baron PSD ne face pe toti prosti in fata: Bunica mea a facut tranzactii imobiliare!

0
Un celebru baron PSD ne face pe toti prosti in fata: Bunica mea a facut tranzactii imobiliare!

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, l-a amenintat pe Sebastian Oancea, jurnalist la Realitatea de Vrancea, dupa ce acesta a anuntat ca va publica o ancheta in legatura cu modul in care fiica baronului PSD a intrat in posesia unui teren.

In ancheta este vorba de felul prin care fiica baronului de Vrancea a reusit sa incaseze un milion de euro.

In urma acestei informatii, Marian Oprisan l-a sunat direct pe reporterul si l-a amenintat sa nu publice articolul.

Ulteriror, Marian Oprisan a afirmat, la Realitatea Plus, ca el i-a raspuns lui Sebastian Oancea la orice intrebare.

”Daca dumnealui continua sa-mi ameninte mama si fiica, neavand sange in instalatie sa se refere la mine, nu are niciun sens. Nu am amenintat absolut deloc, familia mea si-a platit impozitele. Jurnalistul dvs. nu este prima oara cand scrie toate e prostiile la adresa mea”, a spus acesta.

Intrebat de ce averea sa este trecuta pe numele mamei sale, Maria Oprisan a spus: ”Pentru ca dusmanii mei politici de la vremea respectiva mi-au facut dosar penal si mi-au pus sechestru pe un autoturism si ca sa evit chestia asta mi-am trecut bunurile si banii pe numele mamei mele”.

Dupa aceea, Marian Oprisan a spus ca fiica sa a avut bani sa cumpere terenul, la care face referire investigatia realizata de Realitatea de Vrancea, de la bunica ei.

”Bunica a facut si alte tranzactii imobiliare de-a lungul timpului, eu in 1994 aveam un milion jumatate de marci banii mei cu care am cumparat terenuri”, a completat presedintele CJ Vrancea.