sâmbătă, aprilie 1, 2023

Uimitoarele proprietati de vindecare ale argintului – Este incredibil ce efecte are asupra organismulu uman!  

Argintul este unul dintre cele mai pretuite metale pretioase, dar foarte putini dintre noi stim proprietati uimitoare detine. Stiai ca argintul are proprietati benefice pentru sanatate? In trecut, chirurgii suturau ranile cu fire de argint care aveau efect antiseptic si actionau contra infectiei.

Potrivit unui studiu al cercetatorilor de la Universitatea Metropolitana din Manchester, Marea Britanie, citat de mediafax.ro, argintul poate anihila pana la 650 tipuri de microbi patogeni, datorita ionilor de argint. Este motivul pentru care acest metal este folosit la realizarea echipamentelor medicale, in scopul de a preveni infectiile intraspitalicesti.

In plus, un om de stiinta Belgian a descoperit ca bacteriile argintate combat virusurile care dau raceala, gripa sau care produc infectii intestinale. El a impregnat cu particule de argint bacteriile bune luate din iaurturile probiotice si le-a pulverizeaza pe maini sau in nas, stopand actiunea virusurilor.

Info

Argintul care se innegreste usor si care lasa urme negre pe piele nu indica neparat o boala, ci este o urmare a oxidarii argintului si a faptul ca pielea are  un pH ridicat.

Alunga gripa si raceala

Actionand ca un agent microbian puternic, argintul previne raceala, gripa, sustine vindecarea in timp scurt in caz de viroze respiratorii, inchiderea ranilor superficiale si refacerea pielii. Argintul, prin interactiune cu conductivitatea pielii, o apara de iritatii. Mai mult, protejeaza de radiatiile emise de telefoanele mobile si diverse aparate electronice, regleaza temperatura corporala si circulatia sangvina.

Creste imunitatea

Purtat in calatorii sau in sezonul rece, cand esti mai expus riscului de a te imbolnavi, argintul te protejeaza in fata bacteriilor. Chiar daca ai alergie la bijuterii din diverse metale, cele din argint nu vor avea acelasi efect.

Poarta argint si in zilele solicitante care-ti pun la incercare imunitatea si in care ai nevoie de vitalitate! Acest metal are proprietati electromagneice, iar ionii din compozitia lui interactioneaza si influenteaza pozitiv nivelul energetic.

Sursa: clicksanatate.ro

 

Ultimele stiri

Stiri