sâmbătă, aprilie 1, 2023

Uimitoarele proprietati ale nucilor – Iata ce poate face acest fruct pentru tine!

Aparut pe teritoriul Romaniei inca de pe vremea romanilor, fructele acestui copac sunt adevarate magazii de minerale, vitamine si acizi grasi esentiali. Iata ce pot face nucile pentru tine!

Specialiștii in domeniu spun ca nucile sunt o sursa importanta de acizi grasi. Ele au in compoziție omega 6, omega 3 și acid oleic. De asemenea, nucile sunt bogate și in saruri minerale precum potasiu, fosfor, cupru, zinc, calciu, magneziu, fier, seleniu și iod.

Pe de alta parte, este bine de ștut ca acestea conțin și cantitați impresionate de vitamina C, E și de caroten, dar și vitamine din complexul B. Așa ca, din alimentația ta nu ar trebui sa lipseasca acest aliment atat de benefic pentru sanatatea ta.

Te scapa de negi

Am o veste grozava. Nucile te scapa de o problem extreme de inestetica și care pare ca nu mai poți scapa: negii. In acest sens,  iata ce trebuie sa faci: freaca zona afectata, de doua ori pe zi, timp de cateva minute, folosind coaja de nuca verde. Acest proces trebuie repetat timp de cateva saptamani pana cand negul/negii dispare/dispar.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri