luni, mai 29, 2023

Uimitoarea combinatie care a vindecat deja cancerul in Romania! Aceasta este!

Zilnic, in jurul nostru mor striviti de necrutatoarea boala canceroasa prieteni, rude sau colegi. Cu totii isi leaga sperantele de chimioterapie, metoda terapeutica folosita in lumea intreaga, crezand ca aceasta metoda ii va ajuta sa scape de cumplitul flagel. Este cutremuratoare suferinta bolnavilor de cancer intalniti in sectiile de oncologie.

Studiile recente in domeniu au scos la iveala ca amestecul de suc de lamaie si bicarbonat de sodiu are un efect potential anticancer. Cercetarile experimentale au scos la iveala ca aceasta combinatie-minune impiedica celulele canceroase sa se raspandeasca.

Oamenii de stiinta, spun cei de la curejoy.com, au solicitat pacientilor diagnosticati cu cancer sa ia dimineata, pe stomacul gol, cate doua lingurite de zeama de lamaie cu o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu.  De ce aceasta combinatie?

Pentru ca lamaia a dovedit efecte anticancerigene, antidepresive si de combatere a formarii chisturilor, a tumorilor si parazitilor interni. Asta, in timp ce bicarbonatul de sodiu contribuie la reglarea pH–ului din corp si impiedica, astfel, inmultirea si raspandirea celulelor canceroase.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri