marți, februarie 7, 2023

Trateaza lipsa de energie folosind puterea miraculoasa a aromoterapiei!

In cazul in care in ultima perioada te-ai simtit cam lipsit de energie, nu trebuie sa apelezi la diferite tratamente, ci tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la puterea miraculoasa a aromoterapiei. Citeste in continuare care sunt cele trei pasi prin care poti trata lipsa de energie folosindu-te de puterea aromoterapiei.

Suntem o generatie care munceste prea mult si se odihneste prea putin. Tocmai de aceea lipsa de energie este o caracteristica comuna a multora. La aceasta se mai adauga si oboseala, de multe ori fiind greu sa facidiferenta intre cele doua stari. Daca oboseala survine in urma unei activitatiindelungate, eventual energice, lipsa de energie se poate manifesta chiardupa o perioada de repaos, mai ales dimineata, la trezire.

Daca mai aveti pana la mult visata vacanta si trebuie sa fiti in forma maxima pentru a termina cateva proiecte pana sa plecati, ati putea incerca catevatehnici de aromaterapie.

1.In primul rand trebuie sa fiti atenti la programul de somn.Nu cumvasunteti obositi pentru ca va culcati prea tarziu? Aveti un somn agitat, dificilsau poate chiar aveti insomnii? In acest caz nu este de mirare ca va trezitiosteniti si fara energie. Pentru aceste stari sunt recomandate uleiurileesentiale sedative si calmante, seara pentru un somn mai bun, si uleiuri care sa va stimuleze dimineata.

2. Pentru un somn bun sunt recomandate levantica, bergamota, maghiranul, musetelul, santalul si mandarinul.Faceti o baie aromatica, nu foarte fierbinte cu oricare din aceste substante sau chiar o combinatie a lor. Puteti incerca levantica cu bergamota si musetelul. De asemenea, inainte de culcare, puneti o picatura-doua de ulei esential de levantica pe perna. Sunt benefice, totodata, orice combinatii intre aceste uleiuri.

3. Cand va treziti folositi uleiuri esentiale pe baza de rozmarin, ghimbir sibusuioc in combinatie cu uleiuri de citrice. Picurati cativa stropi pe fundulcazii cand faceti dusul de dimineata si va veti simti cu siguranta mairevigorati si inviorati. Incercati sa combinati ghimbirul cu grepfruitul si nici nu va veti mai da seama cat de putin ati dormit.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Ultimele stiri

Stiri