duminică, iunie 20, 2021

Tratamentul acesta impotriva diabetului si trigliceridelor a fost un secret pana acum! Iata de ce!

In cazul  in care ai probleme cu nivelul zaharului din sange sau cu cel al trigliceridelor, noi iti recomandam in cele ce urmeaza un tratament foarte simplu si usor de urmat, care poate oferi rezultate miraculoase destul de rapid.

Conform expertilor, daca te simti mereu infometat, iei kilograme in plus sau ai probleme stomacale, poti considera ca ai simptomele unui nivel crescut al zaharului din sange. Noi avem tratamentul!

Iata care sunt factorii care influenteaza nivelul glicemic: dieta nesanatoasa, stresul, medicamentele, lipsa exercitiilor fizice etc

Sigur, asta nu inseamna neaparat ca ai diabet. Persoanele cu glicemie crescuta experimenteaza urmatoarele simptome: gura uscata, sete permanenta, impotenta, cicatrizari ingreunate, piele uscata, infectii recurente, oboseala, etc.

Acest remediu preparat in casa poate reduce trigliceridele, scazand in acelasi timp nivelul glicemic. Ingredientele sunt usor de gasit sau poate le ai deja in casa.

Ingrediente:

• 4 bete de scortisoara

• 60 gr cuisoare

• 1 litru apa

Preparare:

Pune scortisoara si cuisoarele intr-un borcan, apoi toarna apa si preparatul este gata. Lasa la frigider timp de 5 zile apoi consuma cate 100 de ml pe zi! Consuma dimineata, pe stomacul gol.

Consuma acest preparat zilnic, timp de 14 zile, dupa care fa pauza 7 zile!

Tratamentul reduce nivelul de zahar din sange si trigliceridele. Te vei simtii extraordinar si plin de viata!

Sursa: secretele.com

 

Ultimele stiri

Stiri