luni, iunie 5, 2023

Tranzitia catre sezonul rece la romani – Intareste-ti imunitatea cu aceste remedii!

Tranzitia de la sezonul cald la sezonul rece poate iti poate suprasolicita organismul si implicit sistemul imunitar si de aceea este necesar sa ai foarte multa grija la ceea ce mananci si sa-ti intaresti in mod corespunzator sistemul imunitar, scopul principal fiind acela de a tine la distanta racelile si gripa.

Un sistem imunitar puternic  te fereşte de infecţii ale organismului,  de răceală şi gripă. Iată ce poţi face pentru a-ți spori capacitatea de apărare a corpului în fața bacteriilor și a virusurilor!

Ceai de echinacea

Ceaiul de echinacea, băut de 2 ori pe zi, este ideal în creșterea imunității. Stimulează producerea de globule albe, care luptă eficient cu infecțiile.

Planta are proprietăți antiinflamatoare și antifungice, de aceea este recomadat să faci o cură de o lună de zile cu infuzie de echinacea.

Leacuri cu cătină

Fiind bogată în vitamina C, cătina este benefică pentru creșterea imunității. Se ia o linguriță de bobițe de cătină cu miere, dimineața, pe stomacul gol. Eficient este și siropul obţinut din fructele acestei plante.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri