Traian Basescu face un pas in spate! Fostul presedinte si-a dat demisia!

1188

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe pagina de Facebook ca si-a incheiat mandatul in functia de presedinte al PMP si va declansa imediat procedurile de predare a stafetei, sustinand ca va ramane simplu senator.

„Sincer cred ca mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou si mi-am incheiat si misiunea politica in fruntea Partidului Miscarea Populara. in 2014 Partidul Miscarea Populara a reusit sa intre in Parlamentul European. La legislativele din 2016 Partidul Miscarea Populara a reusit sa intre in Parlamentul Romaniei . Exista o osatura sanatoasa a partidului, pe care o noua generatie de politicieni sa poate sa construiasca un partid puternic.Eu consider ca de azi, incepand cu reluarea lucrarilor Parlamentului, mi-am incheiat mandatul in functia de presedinte al PMP si voi declansa imediat procedurile de predare a stafetei catre cei care trebuie sa preia responsabilitatea evolutiei partidului. Sa avem zile bune”, a scris fostul presedinte Traian Basescu pe Facebook.

Intrebat despre decizie si daca este de acord cu modificarile facute de Guvern a legile privind Justitia, Basescu a raspus ca „pur si simplu m-am saturat de jigniri si umilinta. Voi ramane un simplu senator care va incerca sa puna la dispozitia tarii experienta pe care a acumulat-o”.