sâmbătă, iunie 10, 2023

Toti romanii ar trebui sa cunoasca asta! Acesta este cel mai sanatos ulei pentru prajit!

Desi nu este cea mai santoasa metoda pentru a prepara alimentele, prajirea ramane in continuare o alternativa extrem de gustoasa. Cu toate acestea, nu toate tipurile de ulei sunt la fel de bune pentru prajit. Uleiurile vegetale nu ar trebui refolosite la prajit, deoarece pot dauna foarte grav sanatații.

Prajirea nu este cea mai sanatoasa metoda de a prepara alimentele, insa este o alternativa foarte gustoasa. Cu toate acestea, nu toate tipurile de ulei sunt la fel de bune pentru prajit. Uleiurile vegetale nu ar trebui refolosite la prajit, deoarece pot dauna foarte grav sanatații.

Cert este ca uleiul in care se prajesc alimentele influențeaza calitatea preparatului, dar cel mai important este ca unele tipuri de ulei refolosite sunt foarte nocive pentru sanatatea noastra. Cand sunt refolosite pentru prajit, uleiurile emana substanțe cancerigene.

Cel mai sanatos ulei pentru prajit – uleiul de palmier, cel mai folosit pentru prajirea alimentelor

Cel mai sanatos ulei pentru prajit este uleiul de palmier. Acest ulei nu conține colesterol, este ușor de absorbit și digerat, ajutand la dezvoltarea sanatoasa a organismului. Avand o rezistența la temperaturi de 230 de grade, uleiul de palmier este cel mai recomandat de medici pentru prajit. Uleiul de arahide, care se gasește mult prea rar, este la fel de bun pentru prajit.

Sursa: clickpentrufemei.ro

 

Ultimele stiri

Stiri