joi, martie 30, 2023

Toti oamenii plictisitori din Romania au aceste caracteristici! Crezi ca prietenii tai se numara printre ei?

Desi unii dintre cei mai plictisitori oameni din intreaga lume traiesc in Marea Britanie, acestia pot fi intalniti in intreaga lume, chiar si in Romania. Probabil in cercul tau de prieteni exista o persoana care orice ar face nu prea reuseste sa starneasca interesul celor din jurul sau.

Business Insider a realizat o lista cu 10 obiceiuri ale oamenilor plictisitori pentru a te ajuta sa identifici persoanele din viata ta care te plictisesc sau pentru a evita sa devii chiar tu una dintre ele. Acestea sunt 10 obiceiuri ale oamenilor extrem de plictisitori:
1. Au conversatii fragmentate si inegale. In loc sa gaseasca un ritm intre vorbit si ascultat, oamenii plictisitori se pozitioneaza la extremele conversatiei. O conversatie inegala este un lucru sigur – acestia fie asculta tot timpul si nu vorbesc aproape deloc sau dimpotriva monopolizeaza discutia si nu asculta ce spun ceilalti.
2. Nu isi dau seama daca partenerii de discutie sunt antrenati in conversatie. Daca esti o persoana plictisitoare, cel mai probabil nu te pricepi sa citesti gesturile celorlati. De multe ori, aceste persoane ignora semnele si limbajul corpului – prin intermediul carora partenerul de discutie transmite ca nu este foarte interesat de ceea ce aude si pur si simplu asculta din politete.
3. Nu pot sa-i faca pe ceilalti sa rada. Umorul denota flexibilitate cognitiva – capacitatea de a evalua o idee sau un eveniment din mai multe perspective si de a clarifica situatia. Aceasta indica si capacitatea de a se adapta schimbarilor. Cel mai adesea, oamenii plictisitori obtin punctaje reduse pentru flexibilitate cognitiva.
4. Fac intotdeauna acelasi lucru. Persoanele plictisitoare tind sa duca o viata sedentara, fara varietate. Experientele cat mai diverse sunt un punct bun de inceput pentru o conversatie animata. Daca mergi tot timpul in acelasi loc, nu citesti, nu mergi la muzee si nu calatoresti, atunci nu ai foarte multe subiecte de discutie.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri