Toti fumatorii ar trebui sa stie asta! Acestea sunt alimentele care iti curata plamanii de nicotina!

943

In cazul in care cuvantul “cancer” te sperie, dar nu suficient cat sa te faca sa renunti la acest obicei, iti prezentam o modalitate prin care poti reduce efectul negativ pe care tigarile il au asupra sanatatii organismului tau. Este vorba de sapte alimente minune care au puterea de a-ti curata plamanii de nicotina.

Daca ai incercat toate metodele si produsele care promit sa te ajute sa te lasi de fumat si nu ai reusit, poti incerca, macar macar sa iti protejezi si sa iti cureti plamanii de nicotina si gudron.

Iata 7 alimente care ajuta:

Porumbul este un aliment care contine beta criptoxantina, se crede despre acesta ca protejeaza plamanii de cancer pentru ca este un puternic antioxidant. Totusi, consuma doar porumb proaspat.

Nucile braziliele sunt pline de seleniu, un puternic antioxidant.

Ceapa curate foarte bine plamanii. Aceasta ajuta la prevenirea multor boli, inclusiv infectii la plamani. In cazul in care cancerul deja s-a dezvoltat, ceapa previne cresterea de noi celule.

Ghimbirul este un medicament natural care ajuta corpul sa se protejeze de boli. Este inca o unealta care protejeaza plamanii de toxine. Poate fi consumat in ceai (ceai de radacina de ghimbir), in limonada sau poti manca o bucatica din miraculoasa radacina in timpul mesei.

Portocalele contin, ca si porumbul, criptoxantina care au un puternic efect impotriva cancerului la plamani.

Urzica este o planta plina de fier si este utila in dezinfectarea plamanilor. De asemenea, are un rol foarte important in lupta impotriva infectiilor.

Ceaiul din ace de pin este folosit in mod traditional pentru gargara, dar poate fi un aliat excelent impotriva cancerului pulmonar.

Sursa: ziarulunirea.ro