marți, mai 30, 2023

Terapia cu ajutorul culorilor iti poate vindeca depresia, anxietatea si iti poate reda increderea in tine – Iata ce poate face!

Fiecare culoare emana o anumita energie si fiecare dintre noi putem beneficia de aceasta in cazul in care stim de ce tip de energie avem nevoie si care sunt culorile potrivite starii noastre mental-emotionale. In cele ce urmeaza vei afla cum poti beneficia de terapia prin culoare si ce poate face aceasta pentru tine.

Indiferent ca vorbim de culoarea hainelor pe care le purtam, a obiectelor pe care le detinem sau a felului in care alegem sa ne zugravim locuinta, culorile au un mare impact asupra noastra. Cromoterapia sau terapia prin culoare foloseste culorile pentru a influenta in mod benefic starea de sanatate fizica si mentala a omului.

Mai mult, in functie de preferinta pentru unele culori, putem trage o concluzie in legatura cu unele aspecte ale personalitatii noastre.

Cum se foloseste cromoterapia
Metoda cea mai eficienta este folosirea unei lampi de cromoterapie. Aceasta trebuie sa fie de mare putere, asemenea celor folosite de fotografi. La aceasta lampa se ataseaza filtre de culori diferite, in functie de necesitati, unde corpul este expus in fiecare zi intre 5 minute si 2 ore.
O alta metoda, mai accesibila, este aceea a sticlelor colorate. Se iau sticle in culorile de care este nevoie, se umplu cu apa, se astupa si se expun la soare un timp cat mai indelungat. Apoi se bea continutul. De asemenea, va puteti bucura de efectele cromoterapiei si prin intermediul amenajarilor interioare si vestimentatiei purtate.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri