luni, iunie 5, 2023

Tatal lui Mihai Tudose a murit de coronavirus. Ce sustine Olguta Vasilescu

Tatal lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, a murit la varsta de 80 de ani, de coronavirus. Saptamana trecuta, fostul premier a confirmat informatia conform careia tatal sau a fost confirmat cu coronavirus.

Constantin Tudose si-a dat ultima suflare pe un pat al Spitalului SRI din Bucuresti, potrivit infobraila.ro.

Corpul neinsufletit va fi adus la Braila miercuri, 15 iulie, urmand a fi depus la ora 11, la Capela din Cimitirul Sf. Constantin si Elena. Inmormantarea si slujba de inhumare vor avea loc tot miercuri, 15 iulie, ora 13.30.

Aflata in turneu prin comunele doljene, alaturi de Claudiu Manda si Ion Prioteasa, Olguta Vasilescu a declarat la o intalnire cu activul PSD dintr-o comuna ca, de fapt, coronavirusul nu exista, anunta Jurnal de Craiova.

“Covidul nu exista. Este o manevra a lui Iohannis pentru a nu mai tine alegeri”, a declarat Lia Olguta Vasilescu. “De fapt Iohannis se foloseste de acest pretext pentru a anula alegerile locale deoarece ii este frica sa nu piarda PNL-ul”, a mai sustinut Vasilescu, conform Aktual24.

Duminica, aproximativ 200 de persoane s-au strans in Pita Victoriei pentru a protesta fata de „dictatura medicala”. Cunoscuti ca „negationisti”, acestia cred ca virusul nu exista. Printre protestatari s-au aflat numerosi sustinatori ai PSD precum Codruta Cerva, Oana Lovin si Iosefina Pascal. Participantii au scandat „Demisia! Demisia!”, „Noi nu suntem o natie de sclavi!”, „Libertate! libertate!”, „Hai in piata!”.

Ultimele stiri

Stiri