Sucul miraculos care ucide celulele canceroase in 42 de zile!

1080

Unul dintre cei mai mari luptatori impotriva acestei temute boli este medicul austriac Rudolf Brojs. Acesta este inventatorul unui tratament miraculos care promite vindecarea celulelor canceroase in doar 42 de zile. Citeste in continuare pentru a afla cum se prepara sucul miraculos care a invins cancerul.

Tot mai des ne sunt recomandate solutii alternative si remedii naturiste care sa lupte impotriva cancerului. Putine dintre acestea insa isi dovedesc eficienta, iar efectele lor vizeaza imbunatatirea starii generale si impiedicarea evolutiei bolii, nicidecum vindecarea.

Medicul austriac, Rudolf Brojs se numara printre acei temerari care au cautat toata viata un tratament care sa vindece cancerul. Plecand in demersul sau de la premisa ca celulele canceroase au un alt fel de metabolism in comparatie cu cele normale, Breuss a gasit o solutie incredibila, care sa determine infometarea celulelor canceroase si in final, moartea lor.

Tratamentul este de-a dreptul miraculos, iar argumentul suprem al eficientei acestui remediu il constituie marturiile a peste 45.000 de pacienti vindecati in ultimele trei decenii de catre medicul austriac.

Reteta minune a lui Rudolf Brojs este un suc special care stimuleaza sistemul imunitar, curata sangele si ofera energie. Sucul este elementul central al tratamentului, conceput ca o dieta care trebuie urmata pe parcursul a 42 de zile. In toata aceasta perioada se bea doar ceai si acest suc special. La finalul celor 42 de zile, celulele canceroase mor de foame, iar starea de sanatate se imbunatateste.

Ingredientele retetei miraculoase:

– 300 de grame de sfecla rosie

– 100 de grame de morcov

– 100 de grame de radacina de telina

–   70 de grame de cartof crud

–   30 de grame ridichi

Toate ingredientele se pun intr-un storcator si se colecteaza sucul. Se toarna intr-un recipient care se inchide si se pastreaza la frigider. Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, 1-2 inghititituri, pana cand se epuizeaza. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi.

De asemenea, pe tot parcursul zilei trebuie sa inlocuiti apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzica, sunatoare).

Sursa: antenasatelor.ro