Sucul de praz este un adevarat medicament daca este baut pe stomacul gol! Iata ce boli poate trata cu succes!

706

In cazul  in care doresti sa-ti imbunatesti starea de sanatate sau daca doresti sa tratezi afectiunile prezentate mai jos intr-un mod natural, tot ce trebuie sa faci este sa consumi suc de praz pe stomacul gol. In cele ce urmeaza iti vom explica de ce.

Sucul de praz baut pe stomacul gol este un dusman de speriat in fata ulcerului si a diabetului zaharat de tip 2.

Este foarte usor sa stoarceti sucul de la praz si ceapa, deoarece acestea sunt legume mari si suculente. Iata ce afectiuni poate trata sucul proaspat de ceapa:

Anemie – datorita fierului, prazul te ajuta sa lupti impotriva anemiei si poate fi folosit si de catre copii, vitamina C asigurand absorbtia lui.

Constipatie – prin continutul bogat de celuloza si mucilagiu se asigura o digestie buna si un tranzit intestinal bun. Prazul poate inlocui cu succes ceapa in alimentatie, prin gustul sau aparte.

Laringita, faringita sau bronsita – se taie cateva fire de praz rondele si se pun la fiert pana se obtine o pasta. Se stoarce bine si apoi se amesteca cu o lingura sau doua cu miere. In fiecare zi, se iau trei linguri cu acest preparat.

Guta si reumatism – se face o cura cu suc de praz obtinut prin stoarcerea cu storcatorul electric a firelor de praz. Se beau 2-3 pahare din acest preparat, eventual amestecat cu suc de morcov sau telina. Are un puternic efect depurativ.

Insuficienta renala – se face o cura cu suc de praz care trebuie sa dureze aproximativ o luna de zile.

Diabet – se bea cate un pahar cu vin de praz in fiecare zi.

Paraziti intestinali – se piseaza cateva radacini de praz bine spalate si se amesteca cu lapte. Se bea dimineata cate un pahar.

Purificarea organismului – consumul de praz elimina toxinele, curata colonul.

Furuncule – se pun pe zona afectata cataplasme cu frunze.

Tensiune arteriala – continutul bogat in potasiu favorizeaza diureza ce scade si regleaza tensiunea arteriala.

Sistemul nervos – magneziul, fosforul si acidul folic din praz maresc puterea de concentrare, precum si capacitatea de memorare.

Sursa: imaginea.info