sâmbătă, iunie 10, 2023

Stiai ca manastirile rusesti ascund leacuri miraculoase? Iata cele mai eficiente remedii pentru cele mai comune afectiuni din Romania!

Asa cum in tara noastra exista in continuare calugarii in varsta care stiu secretele plantelor, asa exista si in Rusia asemenea oameni intelepti. In cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie de remedii importante recomandate de calugarii rusi.

Calugarii rusi erau buni cunoscatori ai stiintei tamaduirii cu ajutorul plantelor, preluata din traditia manastirii si din traditia populara.

In vechime, oamenii aflati in suferinta, bolnavii si saracii, primeau, la manastiri, o vorba buna, mangaiere sufleteasca si vindecarea trupu¬lui cu ajutorul cunostintelor medicale si leacurilor de¬tinute de calugari.

Pe langa manastirile mari, func¬tionau si asa-numitele „bolnite”, unde bolnavii primeau „tra¬tamente” si erau ingrijiti la fel ca intr-un spital. Monahii care le purtau de grija erau buni cunoscatori ai stiintei tamaduirii cu ajutorul plantelor, preluata din traditia manastirii si a celei locale, satesti.

Leacurile de mai jos au fost adunate, de-a lungul timpului, de maicile de la Manastirea Diveevo, aflata in apro¬piere de orasul Novgorod, din Rusia.

Maicile au ur¬mat exemplul sfantului Se¬rafim de Sarov, ale ca¬rui moaste se afla depuse in manastire si care, in urma cu aproape 300 de ani, si-a dedicat viata aju¬to¬rarii persoanelor aflate in suferinta. Se spune ca la usa chiliei sfantului astep¬tau zi de zi sute de persoane ve¬nite de la mare departare, pentru a primi vindecarea sufletului si a trupului.

* Gingii care sangereaza, dureroase: se maseaza cu miere amestecata cu radacini de nalba pisate.

* Tuse: urzici fierte in vin se strecoara, se adauga miere, se iau cateva lingurite pe zi.

* Bronsita, boli ale plamanilor, raceala: se face un litru de ceai de patlagina concentrat, se stoarce o lamaie si se adauga 4 linguri de miere. Se bea pe par¬cursul unei zile.

* Abces, panaritiu, furuncul: se face o pasta din miere, faina de secara, se mai adauga si putina ceapa coapta, galbenus de ou si unt si se pune pe locul bolnav, ca sa „traga” infectia.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri