joi, martie 23, 2023

Stiai ca florile iti pot vindeca sufletul? Iata cum!

Florile iti pot vindeca sufletul, sau mai bine zis esentele acestora.  Aceasta terapie este suta la suta naturala si numarul persoanelor care pot confirma eficienta sa este foarte mare. Citeste in continuare pentru a afla ce poate face aceasta terapie pentru tine.

Terapia florala Bach este o varianta a medicinii energetice care poate fi folosita in corespondenta cu alte forme de tratament emotional (psihoterapie, EFT, EMDR, acupunctura etc.) si nu numai.

Terapia florala Bach este o varianta a medicinii energetice care poate fi folosita in corespondenta cu alte forme de tratament emotional (psihoterapie, EFT, EMDR, acupunctura etc.) si nu numai.

Conform doctorului Edward Bach – inventatorul acestei terapii, exista 38 de esente florale diferite, fiecare dintre ele avand o anumita vibratie prin care sentimentele sunt vindecate.

Ca si alte terapii alternative vibrationale, tratamentul Bach creeaza un echilibru energetic in organism acolo unde acesta a fost intrerupt, scopul fiind acela de a restabili armonia  emotionala.

Remediile actioneaza in mod direct asupra subconstientului, vindecand traumele, temerile, depresiile, starile de disconfort; este o tehnica simpla si usor de folosit, intrucat esentele florale se gasesc de vanzare in farmacii si in magazinele naturiste (in strainatate) fara a necesita prescriptii medicale; terapia este  la indemana tuturor si mai ales nu are efecte secundare; aceste remedii pot fi administrate oricui, inclusiv bolnavilor, femeilor insarcinate, copiilor si pentru ca terapia este vibrationala si nu tine de constientizare, chiar si plantelor si animalelor.

Remediile Bach nu sunt produse homeopate, produse de aromaterapie sau medicamente. Prin aceasta terapie se poate trata orice stare de dezechilibru interior, se vindeca stresul zilnic, anxietatea etc.

Aceste remedii contribuie la modificarea atitudinii si perceptiei fata de viata, sine si  lumea inconjuratoare, determinandu-ne sa privim totul pozitiv. Este o terapie care actioneaza „interior”, adica exact acolo unde sunt tiparele emotionale inconstiente, iar tratamentul are efecte miraculoase inclusiv asupra cresterii imunitatii, deoarece starea de bine si echilibrul emotional contribuie la procesul de vindecare naturala al organismului.

Sursa: jurnalul.ro

Ultimele stiri

Stiri