luni, mai 29, 2023

Stiai ca exista un tip de lapte din Romania care poate distruge celulele canceroase in 90 de zile?

Majoritatea dintre noi devenim constienti de faptul ca laptele de vaca nu ni se potriveste si cautam o alternativa pentru nevoile reale ale organismului nostru. Laptele de capra este cel mai apropiat de laptele de vaca si totusi are anumite proprietati fizice care il fac sa se distinga intr-un mod pozitiv.

In tratarea bolilor, laptele de capra este preferat celorlalte tipuri de lapte, deoarece contine un acid organic foarte puternic, care s-a demonstrat ca opreste evolutia cancerului aflat in stadiul incipient.

Cura cu lapte de capra se poate face si in reprize scurte, de cinci-zece zile, in situatia in care este consumat pentru energizarea si mineralizarea unui organism predispus la anumite boli. Cantitatea recomandata pentru fiecare zi este de 250 ml lapte dimineata si 250 ml seara, la un sfert de ora dupa masa.

In tratamentul bolnavilor diagnosticati cu cancer, laptele de capra se bea timp de 90 de zile, dupa cum urmeaza: 200 ml cu un sfert de ora inaintea micului dejun, 200 ml cu jumatate de ora inaintea mesei de pranz si 200 ml cu un sfert de ora inaintea cinei.

Daca tratamentul este administrat copiilor, laptele de capra se va dilua in proportie de 30% cu ceai de musetel.

Acelasi procedeu se va folosi si in cazul adultilor cu afectiuni cronice ale colecistului sau ficatului, dar asta numai in prima saptamana de tratament. In cazul oricarei forme de administrare, in fiecare zi a curei se vor lua doua lingurite cu miere de salcam, una la ora 10:00, iar cealalta la ora 16:00, pe tot parcursul tratamentului.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri

Stiri