Acasă Femei Stela Popescu a murit! Actrita a fost gasita moarta in locuinta sa. Va fi inmormantata, duminica, la Cernica!

Stela Popescu a murit! Actrita a fost gasita moarta in locuinta sa. Va fi inmormantata, duminica, la Cernica!

0
Stela Popescu a murit! Actrita a fost gasita moarta in locuinta sa. Va fi inmormantata, duminica, la Cernica!

 

Actrita Stela Popescu a murit, joi, la varsta de 81 de ani. Marea artista a fost gasita moarta in locuinta ei din Bucuresti. A fost chemat un echipaj SMURD, dar actrita nu a necesitat manevre de resuscitare, deoarece era deja decedata.

Potrivit primelor informatii, actrita a fost gasita de fiica adoptiva, Doina Maximilian. Cand au sosit medicii, era moarta de cateva ore.

Referitor la apelul catre 112, ISU Bucuresti Ilfov a facut cateva precizari. „Ca urmare a unui apel la numarul de urgenta 112, care anunta existenta unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, in strada Alexandru Donici au fost trimise doua echipaje SMURD (tip B si C). Din nefericire, persoana era decedata. Nu au fost intreprinse manevre de resuscitare”, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov.

Politia Capitalei a anuntat ca a deschis dosar penal pentru moarte suspecta, conform procedurilor, in conditiile in care actrita a fost gasita decedata in locuinta. Dosarul penal a fost deschis de catre Serviciul Omoruri, noteaza News.ro.

Politia Capitalei a precizat, de asemenea, ca trupul neinsufletit va fi ridicat si transportat la Institutul de Medicina Legala, pentru necropsie, astfel incat „sa fie clarificate anumite aspecte de natura medicala”.

Ultima aparitie publica a actritei a avut loc in urma cu doua zile, la Gala Femeilor de Succes 2017, in Bucuresti. Urma sa plece pe 29 noiembrie la Valencia, alaturi de echipa Teatrului de Revista Constantin Tanase, pentru a juca un spectacol, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica, dupa cum a anuntat, joi seara, actorul Alexandru Arsinel.

Trupul neinsufletit va fi depus vineri, in jurul orei pranzului, la Teatrul de Revista Constantin Tanase, unde va ramane pana sambata, cand va fi dus la Capela Cernica.

Stela Popescu s-a nascut pe 21 decembrie 1935 in Orhei (Republica Moldova). In 1953, a dat examen de admitere la facultate si a fost repartizata la Facultatea de Limba Rusa „Maxim Gorki”, dar dupa un an si jumatate a renuntat, cand intra in echipa Teatrului Ministerului de Interne.

In 1956 a intrat la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica si dupa facultate a fost repartizata la Teatrul din Brasov.

In 1958, actrita a debutat pe ecrane in pelicula „Alo? Ati gresit numarul”. In total, a jucat in peste 25 de filme. Printre filmele care au consacrat-o pe Stela Popescu se numara „Nea Marin miliardar”, „Pe malul stang al Dunarii albastre”, „A doua cadere a Constantinopolului”, „Asta seara dansam in familie”.

Intre anii 1971 si 1979 a facut cuplu, pe scena si la televiziune, cu Stefan Banica, iar din 1979 cu Alexandru Arsinel.

La Teatrul de Revista Constantin Tanase si Teatrul de Comedie, actrita a pus in scena zeci de spectacole, printre care „Stela,de la Tanase”, „Aplauze, Aplauze”, „Buna seara, Boema” sau „Te astept diseara pe Lipscani”.

Actrita a jucat si in serialele „Iubire si Onoare”, „Aniela”, „Regina”, „Razboiul Sexelor” si „Cuscrele”.