sâmbătă, aprilie 1, 2023

Starea de sanatate poate fi citita pe fata ta! Iata cum!

Un practicant al medicinei traditionale chinezesti iti poate determina starea de sanatate doar privindu-ti chipul. Aceasta practica este originara din China, fiind practicata inca de acum 3000 de ani, ea ramanand o valabila si in zilele noastre. Doar uitandu-se la chipul oamenilor, specialistii in medicina pot spune de ce boli sufera fiecare persoana. Asta, pentru ca o ramura a medicinei chinezesti traditionale crede ca harta fetei reflecta starea de sanatate.

Fruntea

In medicina traditionala chineza, aspectul fruntii este legat de sistemul urinar si digestiv. O frunte cu pielea iritata indica faptul ca trebuie sa imbunatatesti absorbtia diverselor alimente si ca e musai sa reusesti sa elimini resturile alimentare si toxinele mai usor. Opteaza pentru produse digestive naturiste si pentru ceaiuri cu efect diuretic.

Sprancenele

Daca e mai afectata zona dintre sprancene – riduri profunde, pete, umflaturi – , e semn ca ficatul e afectat. Renunta la bauturile alcoolice, odhineste-te bine si urmeaza un program de detoxificare pe baza de papadie.

Obrajii

Sunt legati de plamani si reflecta buna lor functionare. Eruptiile in zona obrajilor indica disfunctionalitati sau faptul ca respiri un aer foarte poluat. Fumatorii si cei cu alergii pot prezenta capilare sparte si decolorari ale pielii.

Barbia

Petele si umflaturile in zona gurii, barbiei, maxilarului pot indica dezechilibre hormonale. Acestea pot fi legate de stres, de ciclul menstrual sau pot indica disfunctii mai serioase. Consulta un specialist si fa-ti un set de analize!

Sursa: clickpentrufemei.ro

Ultimele stiri

Stiri