luni, mai 29, 2023

Spune-mi de ce boala suferi ca sa-ti spun ce caracter ai! Ai curaj sa dai acest test?

Legatura minte-corp a fost confirmata deja de catre oamenii de stiinta prin numeroasele studii stiintifice efectuate. Fiecare gand, fie el pozitiv sau negativ, are un efect direct asupra starii de sanatate a organismului tau. Astfel, in functie de boala de care suferi ne putem da seama de caracterul tau.

Medicii sunt de parere ca intre fiecare organ si constiinta exista o conexiune. Studiile au aratat ca orice boala, cu exceptia celor infectioase, se manifesta ca urmare a emotiilor negative: supararea, vinovatia, insatisfactia, furia, ura. Iar pentru ca bolnavul sa se poata vindeca trebuie sa inlature emotia care provoaca tensiune in organism. De asemenea, s-a ajuns la concluzia ca bolile au o legatura cu fricile, grijile si chiar caracterul persoanei, devenind treptat cronice.

Miopia

Persoanele care sufera de miopie sunt nesigure pentru ziua de maine, iar ochii lor sunt tematori sa priveasca la distanta. Pentru a se vindeca, persoana trebuie sa-si recastige increderea in sine, sa-si puna in valoare autoritatea, mai intai in ochii proprii si apoi in ochiii celor din jur.

Hipermetropia

Celor care au hipermetropie, le este teama sa priveasca ce este aproape, in jurul lor. Persoanele cred ca sunt inconjurati doar de probleme si dificultati, de care nu se poate ascunde. Si aici problema este legata de increderea in sine, de inabilitatea de a rezolva problemele care se ivesc. Daca aceste persoane gasesc resurse de incredere in sine, si de confruntare cu problemele zilnice, oricat de mari ar fi acestea, cu siguranta acestea se vor rezolva de la sine.

Afectiunile gatului

Indica ca persoanele bolnave au un comportament nedrept fata de cei din jur, de regeula fata de cei apropiati. Ameliorarea atitudinii fata de aceste persoane vor duce la ameliorarea problemelor de sanatate.

Afectiunile ginecologice

Indica nemultumire fata de partenerul sexual, nedorinta sau teama fata de relatiile sexuale. Este necesara iesirea din aceasta situatie, ce implica modificari in relatia sexuala, sau chiar schimbarea partenerului.

Cefalee, hipertensiune arteriala

Un pacient care sufera de astfel de boli, cel mai bine este sa gaseasca cateva zile in care sa se odihneasca. Aici apare un sentiment de presiune din partea altei persoane sau a unei situatii.

Afectiunile picioarelor

Persoanele simt ca nu isi pot controla propia viata, ca cineva le produce un rau. Este bine ca acestea sa incerce sa schimbe situatia.

Alergiile

Acestea pot sa apara nu doar din cauza prafului, a alimentelor, plantelor si parului de animale, dar si datorita unor persoane sau locuri in care persoanei alergice nu-i place sa stea. Trebuie acordata o atentie speciala bolilor copiilor, intrucat copiii nu-si pot modifica atitudinea fata de persoane, si de aceea parintii ar trebui sa-i ajute.

Sursa: libertatea.ro

Ultimele stiri

Stiri