luni, iunie 5, 2023

Spectacolul organizat de primarul PSD Daniel Florea ajunge la Parchet: „Infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor”

Candidatul Aliantei USR PLUS la Primaria Sectorului 5, Alexandru Dimitriu, a depus la Parchet un denunt penal impotriva primariei de sector pentru a fi cercetate si sanctionate faptele care se circumscriu infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, dupa ce in Parcul Sebastian, in data de 27 iunie, primarul Daniel Florea a organizat un eveniment public la care au participat peste 50 de persoane si care a costat 100.000 de euro.

„Prioritati pe timp de pandemie pentru primarul #DF adica #DevastareaFondurilor – Petrecerea din Parcul Sebastian de sambata 27 iunie.

Hotararea nr.28/11.06.2020 a CNSU privind propunerea unor masuri de relaxare, incepand cu data de 15.06.2020, impune ca evenimentele private, atentie, private, nu publice, sa angreneze un numar de maximum 50 de persoane.

Ce face Primaria Sector 5? Un mare eveniment public, cu mult peste 50 de persoane.

Alianta USR PLUS Sector 5 denunta in mod categoric aceasta practica populista care mascheaza de fapt disperarea primarilor pesedisti de a se agata de electorat, in pragul alegerilor locale.

Alianta denunta si mai vehement achizitiile care nu respecta absolut niciun criteriu de oportunitate in contextul pandemiei noului coronavirus”, anunta Alianta USR PLUS intr-un comunicat de presa.

„Atunci cand spitalele se zbat sa-si achizitioneze echipamente pentru medicii din prima linie, cand suferinzii de boli cronice sunt tinuti acasa, pentru ca spitalele sunt blocate si cand valul 2 de pandemie bate deja la usa, cum s-a gandit celebrul salubrizator #DF sa cheltuiasca fondurile publice?

Pe o paranghelie care a costat 100.000 de euro. Da, prin Centrul Cultural si de Tineret Sector 5 «Stefan Iordache», care este o institutie publica de interes local, aflata sub autoritatea administrativa a Consiliului Local al Sectorului 5.

Remarcabil cum se gasesc bani pentru evenimente publice, in scopuri electorale, atunci cand criza economica bate la usa!”, mai anunta Alianta, scrie Aktual24.

Ultimele stiri

Stiri