Specialistii ne sfatuiesc sa bem zilnic un pahar de apa cu sare de mare! Motivul e uluitor!

875

In cazul in care vrei sa-ti imbunatatesti starea generala de sanatate, poti include in rutina ta de zi cu zi, consumul unui pahar de apa cu sare. Citeste in continuare pentru a afla ce efect are acest obicei asupra starii tale de sanatate.

Consumul de dimineata a unui pahar cu apa si sare de mare este un obicei pe care indienii il practica zi de zi. Beneficiile acestei bauturi naturale sunt de-a dreptul uluitoare.

Pentru efecte maxime, trebuie sa folosesti sare de mare nerafinata. O buna optiunea este sarea de Himalaya. Intr-un pahar de apa se adauga o lingurita de sare, se amesteca pana se dizolva, dupa care se consuma cu inghitituri mici, pe stomacul gol.

1. Hidrateaza corpul

Apa este necesara pentru hidratarea organismului, insa daca o consumi in combinatie cu sare de mare, acest efect benefic este sporit.

2. Ajuta la o mai buna digestie

Daca ai probleme cu digestia, un pahar de apa cu sare de mare te va scapa de aceasta problema. Sarea de mare stimuleaza buna functionare a enzimelor digestie, contribuind astfel la o mai buna digestie a alimentelor.

3. Combate insomnia

Mineralele din compozitia sariii de mare relaxeaza sistemul nervos. Asadar, daca ai probleme cu somnul, aceasta bautura naturala te va ajuta sa te odihnesti pe timpul noptii. In aces caz, bea un pahar de apa cu sare in a doua parte a zilei, pana la ameliorarea problemei.

4. Detoxifica organismul

Sarea de mare reduce toxinele din cop si ajuta la eliminarea mai rapida a bacteriilor care pot afecta organismul. De aceea, este indicat sa o consumi in combinatie cu apa.

5. Asigura sanatatea oaselor

Daca suferi de osteoporoza, este indicat sa bei in fiecare zi un paha de apa cu sare de mare, fiindca in compozitii sarii se gasesc minerale necesare pentru sanatatea oaselor si pentru ameliorarea simptomelor osteoporozei.

6. Are grija de tenul tau

Daca tenul tau este lipsit de stralucire, nu ezita sa bei in mod constant cate un pahar de apa cu sare de mare. Vei vedea efectele pozitive ale acestei bauturi chiar pe chipul tau.

Sursa: clickpentrufemei.ro