sâmbătă, aprilie 1, 2023

Singurul remediu de care ai nevoie pentru a avea un par superb si sanatos! Orice femeie din Romania trebuie sa-l cunoasca!

De la o vreme incoace, tot ce punem in farfurie se studiaza in laboratoare si universitati. Stiinta isi intoarce atentia spre farmacia naturii, descoperindu-i cu uimire potentialul, subapreciat pana acum. Iar printre motivele de mirare, la loc de frunte se afla una dintre cele mai umile legume, pe care nimeni nu da doi bani: ceapa.

Ceapa da savoare mancarurilor, insa este si un bun medicament, care trateaza mai multe afectiuni. De la tuse si infectii pana la problemele cu caderea parului. Oamenii de stiinta au descoperit ca in doar o luna se vad rezultatele.

O cercetare a carei concluzii au fost publicate in Jurnalul de Dermatologie arata ca, dupa patru saptamani de tratamente cu suc de ceapa, 74% din participantii la studiu, care sufera din pricina caderii masive a parului, au observat o imbunatatire la nivelul scalpului. Mai precis, la aproape trei sferturi dintre ei parul a inceput sa se regenereze.

Dupa ce iti speli parul in mod obisnuit si te clatesti cu multa apa, maseaza scalpul aproximativ un sfert de ora cu suc de ceapa, apoi clateste-te. Firul de par se va regenera si va capata o stralucire naturala. Substantele active din ceapa stimuleaza circulatia sangelui la nivelul scalpului, hranesc firul de par si accelereaza cresterea lui. Mai mult, sucul de ceapa previne aparitia firelor albe de par.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri