Acasă Sanatate Sigur nu stiai asta despre veninul de albine – Iata ce afectiuni trateaza mai bine decat medicamentele din farmacii!

Sigur nu stiai asta despre veninul de albine – Iata ce afectiuni trateaza mai bine decat medicamentele din farmacii!

0
Sigur nu stiai asta despre veninul de albine – Iata ce afectiuni trateaza mai bine decat medicamentele din farmacii!

Veninul de albine este unul dintre cele mai apreciate produse apicole in domeniul medical. Totul se datoreaza rezultatelor care se obtin in urma utilizarii acestui remediu uimitor. Citeste in continuare pentru a afla care sunt afectiunile pe care le trateaza acest produs uimitor.

Terapia cu venin de albine se practica in cabinetele de apipunctura, dupa ce s-a realizat in prealabil un test alergen. Aceasta metoda de tratament consta in injectarea fiolelor cu venin pe zonele dureroase sau aplicarea directa a albinei pentru a lasa pe zona dureroasa acul cu venin.

Pentru rezultate sporite este indicat sa reduci cantitatea de zahar din alimentatie, pe pacursul tratamentului.

Bolile reumatismale

Daca suferi de spondiloza, sciatica sau artrita si nu prezinti reactii alergice la produsele apicole atunci te poti bucura de efectele miraculoase ale terapiei cu venin de albine. Acest venin stimuleaza secretia de cortizon, motiv pentru care este considerat un puternic antiinflamator. Reduce durerile musculare, inflamatiile si umflaturile.

Afectiunile cardiovasculare

Datorita actiunii hemoragice nu permite formarea cheagurilor, fiind indicat si persoanelor hipertensive.

Ranile si cicatricile

Substantele din venin inmoaie pielea si o ajuta sa isi recapete culoarea. Daca in urma unor interventii chirurgicale, ai ramas cu o cicatrice, este bine de stiut faptul ca se poate vindeca prin tratarea zonei respective cu intepaturi de albine. Terapia cu venin de albine a obtinut rezultate benefice si in fibromialgie, sindromul colonului iritabil, inclusiv depresie.

Contraindicatii

Boli venerice, hepatita, insuficienta cardiaca, sarcina.

Sursa: clicksanatate.ro