SIE recruteaza spioni! Vezi care sunt cerintele si daca te califici!

1116

Serviciul de Informatii Externe organizeaza, incepand cu 2 aprilie, un proces de selectie pentru ocuparea a 40 de posturi de ofiteri operativi, 15 posturi de ofiteri specialisti limbi straine si 30 posturi de ofiteri specialisti IT, conform unui anunt postat pe site-ul Serviciului.

Dosarele se vor putea depune electronic, in intervalul 2 aprilie – 30 aprilie a.c., pe site-ul SIE.

Candidatii eligibili vor participa, in Bucuresti, la interviuri si diferite etape de evaluare (psihologica, profesionala/ aptitudinala, medicala), de testare a cunostintelor de cultura generala si a limbii straine cunoscute.

Avand in vedere specificul institutiei, pentru candidatii declarati admisi, incadrarea este conditionata de obtinerea avizului pentru acces la informatii clasificate.

Pentru domeniul operativ, candidatii trebuie sa fie absolventi de studii superioare de lunga durata sau de ciclul II Bologna, cu mediile anilor de studii si a examenelor de licenta/ disertatie de minim 7,00; sa cunoasca o limba straina de circulatie internationala la nivel minim B1 superior;sa aiba varsta de maxim 35 ani.

Pentru posturile de specialisti in limbi straine, candidatii trebuie sa fie absolventi de studii superioare de profil minim ciclul I Bologna (cei care au absolvit doar studii de licenta au obligatia de a parcurge ulterior un program de master), cu mediile anilor de studii si a examenelor de licenta/ disertatie de minim 7,00; sa cunoasca o limba straina de circulatie internationala la nivel minim C1 si una la nivel minim B2 superior- constituie un avantaj cunoasterea limbilor rare, sa aiba varsta de maxim 35 de ani.

Pentru posturile de specialisti IT candidatii trebuie sa fie absolventi de studii superioare de profil minim ciclul I Bologna (cei care au absolvit doar studii de licenta au obligatia de a parcurge ulterior un program de master), cu mediile anilor de studii si a examenelor de licenta/ disertatie de minim 7,00- constituie un avantaj certificarile recunoscute in plan international si stagiile de practica desfasurate in companiile de profil, sa aiba varsta de maxim 35 de ani.

Detaliile ofertelor, cerintelor pentru recrutare si continutului dosarelor de candidatura sunt postate pe site-ul SIE.