Scapa pentru totdeauna de respiratia urat mirositoare cu un ingredient 100% natural!

767

 

Pentru a trata aceasta problema, exista un remediu care functioneaza eficient. Citeste in continuare pentru a afla despre ce remediu este vorba.

Respiratia urat mirositoare (halena) poate fi provocata de o varietate de cauze, inclusiv dieta, medicamente, igiena orala deficitara, precum si boli sau conditii, cum ar fi diabetul zaharat, boala de reflux gastroesofagian, intoleranta la lactoza, boli ale gingiilor sau altele. Tratamentul pentru respiratia urat mirositoare depinde de cauza.

Cu totii am auzit sfatul acesta inca din copilarie: spala-te pe dinti, foloseste ata dentara, spala-te din nou si clateste-te, pentru a scapa de respiratia urat mirositoare.

Ceea ce nu ni s-a spus este modul in care cafeaua si alte lucruri precum ea pateaza dintii si cat de usor se pot raspandi in gura bacteriile rele.

Tocmai de aceea este important sa afli ca exista un ingredient supriza care poate sa indeparteze tartrul de pe dinti si sa distruga bacteriile periculoase. Nu, nu este apa de gura.

Este uleiul de cocos.

Ia doua linguri de ulei de cocos in gura si spala-te cu el timp de 5 minute. Dupa aceea scuipa-l insa nu in chiuveta, ci in vasul de toaleta.

Acest tratament este folosit de sute de ani pentru rezolvarea unor probleme diverse, iar secretul a fost dezvaluit lumii intregi. Uleiul de cocos este mai bun decat pasta de dinti. In plus, uleiul de cocos poate chiar curata sangele lucru ce ajuta la prevenirea cancerului (este, totusi, nevoie de mai multe studii pentru a confrma aceste afirmatii).

Cu putin noroc, 35 de minute pe saptamana vor fi de ajuns pentru a avea o sanatate orala de invidiat.

Sursa: sfatulparintilor.ro