sâmbătă, aprilie 1, 2023

Scapa de tuse cu ajutorul celui mai eficient remediu naturist! Va vindeca toata Romania de tuse!

In aceasta perioada rece, prin inspiratie, intra in plamani aer prea rece si prea umed, uneori incarcat cu agenti patogeni, care declanseaza o serie de „boli de piept“, adesea cu grave complicatii, in functie de capacitatea de rezistenta a organismului. Tusea este simptomul cel mai des intalnit in bolile aparatului respirator. Acest act reflex constituie o reactie de eliminare a corpurilor straine patrunse pe caile respiratorii (fragmente de alimente, corpuri dure, gaze iritante, produse inflamatoare, mucozitati).

Tusea este simptomul zgomotos a numeroase boli si un mecanism de aparare a organismului. Evident, pentru combaterea acestei probleme exista numeroase medicamente, pastile sau siropuri, dar nu toate eficiente.

Cea mai buna solutie este naturala si se prepara foarte simplu.Tratamentul este gustos si dulce, iar ingredientele utilizate va vor scapa de problema tusei. De asemenea, poate fi administrat si pentru a preveni racelile si pentru a intari sistemul imunitar.

Se prepara simplu si nu aveti nevoie decat de patru ingrediente, disponibile oricand.

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

100 ml ulei de cocos

100 g miere pura

Un varf de cutit de scortisoara

Sucul de la o lamaie

Instructiuni:

Bateti uleiul de cocos (care in general e in  stare solida) cu mixerul sau cu un tel pana cand capata o textura spumoasa. Adaugati mierea si amestecati pana obtineti o pasta omogena. Adaugati sucul de lamaie si optional scortisoara.

Cand ati terminat, turnati siropul intr-un borcan de sticla sau o sticla cu inchidere ermetica si pastrati-l la frigider. Rezultatele va vor uimi!

Sursa: jurnalul.ro

 

Ultimele stiri

Stiri