Scapa de migrene in 2 minute cu acest amestec natural miraculos!

790

 

In cazul in care ori de cate ori te confrunti cu o durere de cap sau cu o migrena apelezi la sertarul cu medicamente, noi iti oferim o solutie lipsita de toate acele efecte adeverse, 100% naturala si eficienta. Citeste in continuare pentru a afla cum doua ingrediente simple te pot ajuta sa scapi de migrene.

Migrenele sunt acele dureri de cap insuportabile, foarte intense, care cauzeaza slabiciune si o stare generala de rau. Pentru a combate aceasta problema, analgezicele par cea mai la indemana solutie.

In ciuda faptului ca sunt eficiente, aceste pastile au numeroase contraindicatii si efecte adverse. Din fericire, exista solutii naturale, complet sigure, care pot fi puse in aplicare la fel de usor.

Medicii atrag atentia asupra faptului ca factorii declansatori sunt diferiti de la un om la altul. In general, insa, migrenele sunt rezultatul privarii de somn, al unor carente nutritionale, al stresului, al consumului de alcool sau al deshidratarii.

Potrivit healthyfoodhouse.com, puteti renunta la analgezice, pentru ca cea mai eficienta solutie impotriva migrenelor este o bautura naturala, veche de generatii, alcatuita din doar trei ingrediente:

Sucul unei lamai

Doua lingurite de sare de Himalaya pura

O ceasca cu apa

*Sarea de Himalaya este alegerea ideala pentru ca reprezinta o sursa importanta de minerale esentiale.

Amestecati cele trei ingrediente si beti lichidul rezultat. Gustul nu este tocmai placut, dar bautura isi va face efectul in doar cateva minute.

Sursa: jurnalul.ro