Scapa de kilogramele in plus, vindeca afectiunile cardiovasculare si digestive folosind o lamaie! Iata cum!

604

 

Cura cu zeama de lamaie este o modalitate foarte eficienta si la indemana oricui de a-si imbunatati starea de sanatate. Citeste in continuare pentru a afla cum poti folosi o lamaie pentru avea o sanatate de fier si pentru a scapa de kilogramele in plus.

Calitatile depurative ale sucului de lamaiei fac din acest aliment de ajutor in curele de slabire, dar si pentru prevenirea afectiunilor cardiovasculare si digestive.

O cura cu lamaie se poate tine pana la 2 satamani si jumatate. Pe lana zeama de lamaie se pot bea sucuri de fructe, ceaiuri diuretice din cozi de cirese, coada-soricelului sau soc. Este o cura care iti aduce un plus de minerale, ca fierul si potasiul, vitamina C, ceea ce te ajuta la accelerarea metabolismului.

Cresti treptat cantitatea de suc

De-a lungul aceste diete, cantitatea de zeama de lamaie trebuie crescuta progresiv, pentru a te obisnui cu acest suc. La inceput, in prima zi, bei sucul unei lamai. A doua zi, folosesti zeama de la 2 lamaie. Treptat, in a 9-a zi ajungi la 9 lamai, dupa care scazi cate una pe zi pana ajungi din nou la o lamaie in ultima zi de cura.

Nu bea sucul ca atare

Corpul nmecesita o perioada de timp in care sa se obisnuieasca cu sucul de lamaie, de aceea trebuie sa cresti treptat cantitatea. De asemenea, este important sa nu bei sucul ca atare. Amesteca-l cu apa calduta. Bautura pe care o vei avea la final va contine jumatate suc, jumatate apa.

Atentie!

Bea zeama de lamaie la scurt timp de la preparare, pentru a profita din plin de vitamina C pe care o contine.

Zeama de lamaie, indicata in constipatie

Luata dimineata, inainte de micul-dejun, zeama de lamaie sustine procesul de slabire, dar este de ajutor si in diverse afectiuni. Daca ai probleme cu digestia, precum constipatia, sau daca suferi de hipertensiune, retetie de lichide, arterioscleroza, incearca acest remediu. Este o cura utila pentru prevenirea anghinei pectorale, a atacului de cord. Mai mult, reduce nivelul de colesterol, combate anemia, te revitalizeaza si stimuleaza eliminarea toxinelor.

Sursa: clicksanatate.ro