joi, iunie 8, 2023

Scapa de kilogramele de toxine din colon intr-un mod sanatos si eficient! In trei saptamani te vei simti ca nou!

Detoxifierea organismului este de o importanta cruciala, in special atunci cand numeroase boli pot rezulta un urma unei cantitati mari de toxine acumulate la nivelul colonului sau sistemului digestiv. Citeste in continuare pentru a afla ce trebuie sa faci pentru a scapa de kilogramele de toxine din colon.

Eliminarea toxinelor din corp, detoxifierea organismului, are un rol foarte important in functionarea optima a acestuia.

Mai precis, daca sunt eliminate toxinele din corp, atunci organismul isi va imbunatati o serie de procese fundamentale sanatatii.

Astfel, daca toate toxinele sunt eliminate din corp, in primul rand digestia si intregul aparat digestiv vor functiona mult mai bine. Acest lucru inseamna ca pericolul de ingrasare va scadea simtitor. Mai mult decat atat, ficatul si organele care se ocupa de sinteza vor fi mult mai revigorate si isi vor putea face treaba mult mai bine.

Acesti factori vor duce pe deoparte la disparitia starii permanente de oboseala si totodata vor duce la o reducere a riscului aparitie unor boli, precum cancerul de colon.

Asadar, iata cum scoti toxinele din corp, in doar 3 saptamani:

Prima saptamana: Pe stomacul gol, consuma o lingura de faina din seminte de in, amestecata cu 100 de mililitri de kefir si bea 1 litru de apa rece. Repeta procesul ZILNIC.

A doua saptamana: Consuma doua linguri de faina din seminte de in amestecate cu 100 de mililitri de kefir si bea 1 litru de apa rece, in fiecare dimineata.

A treia saptamana: se consuma cate 3 linguri de faina din seminte de in in combinatie cu 150 ml de kefir zilnic, dupa care se bea un litru de apa rece.

Dupa acest tratament, organismul va fi eliminat absolut toate toxinele si se va simti vizibil revigorat si mult mai sanatos.

Sursa: lyla.ro

Ultimele stiri

Stiri