marți, mai 30, 2023

Scandalul s-a mutat in curtea lui Dinamo! AFC Dinamo vrea sa ii dea un ultimatum lui Ionut Negoita

Disputa dintre Ionut Negoita si Nicolae Badea cunoaste noi episoade, companiile celor doi fiind in proces.

„Firma domnului Badea are inregistrata la OSIM steama pe care o poate folosi doar in actiuni sportive, dar nu si pentru activitatile comerciale. Clubul nostru poate folosi fara probleme brandul in ceea ce priveste comercializare produselor. Si clubul domnului Badea foloseste stema in asftel de actiuni la magazinul gruparii din stefan cel Mare „, au spus oficiali ai clubului.

In urma cu doua saptamani, Tribunalul Bucuresti a instituit „sechestru asigurator constand in actiuni reprezentand 92,9 la suta din cele deţinute de Ionut Negoita pana la concurenta sumei de doua milioane de euro”.

Decizia nu e definitiva, poate fi atacata la Curtea de Apel si, apoi, la inalta Curte. „in momentul in care Badea a cesionat actiunile catre Negoita, pe 13 martie 2013, s-a hotarat in agreement-ul lor ca in decurs de un an sa primeasca acele doua milioane de euro, reprezentand actiuni si o datorie de un milion de euro pe care fostul sef al clubului o avea de incasat de la Dinamo. Badea a renuntat la o suma mai mare. Aceasta urma sa fie achitata prin imobile, ceea ce nu s-a mai intamplat”, au povestit surse din fotbal pentru GSP. Astfel ca s-a ajuns la proces, iar „FC Dinamo Badea” trece la un alt nivel, scrie gsp.

„FC Dinamo Badea” va trimite in aceste zile o notificare catre „FC Dinamo Negoita”, actualul club, prin care va cere interzicerea comercializarii produselor cu brandul Dinamo in magazinele gruparii, asa cum este cel deschis ieri la Rin Grand Hotel.

„Palmaresul, stema si sigla au ramas la Badea, pe mai departe. Jucatorii pot purta stema, de exemplu, sportiv, pe tricouri, la meciuri sau la diverse actiuni, insa se va solicita ca la magazinul oficial sa nu se mai vanda produse cu brand lui Dinamo”, au mai spus sursele Gazetei.

O situatie asemanatoare este la Steaua: magazinul suporterilor ros-albastri, din Grand Arena, nu comercializeaza produse Nike, sponsorul tehnic al clubului. Sunt doar fulare, diferite tricouri, hanorace si tot felul de alte produse, toate personalizate cu sigla pierduta de Gigi Becali in dauna CSA Steaua.

In schimb, la alte doua magazine, din Drumul Taberei si Ghencea, detinute de Adrian Gheorghiu, un apropiat al gruparii, se pot gasi tricouri si alte produse cu actuala sigla a vicecampioanei, toate de la Nike, exact asa cum poarta jucatorii lui Laurentiu Reghecampf.

„Este vorba despre un litigiu intre domnii Negoita si Badea care este departe de a fi incheiat. Viata echipei nu e afectata cu nimic. Noi ne vedem de fotbal si dumnealor de ale lor”, Adrian Mutu, manager general Dinamo.

Ultimele stiri

Stiri