Acasă Spiritualitate Rugaciunea pe care trebuie sa o spui pe 17 mai ca sa treci peste toate necazurile!

Rugaciunea pe care trebuie sa o spui pe 17 mai ca sa treci peste toate necazurile!

0
Rugaciunea pe care trebuie sa o spui pe 17 mai ca sa treci peste toate necazurile!

RUGACIUNEA DE INALTARE. Daca ai necazuri de inalțarea Domnului spune aceasta rugaciune, care te poate ajuta sa treci peste probleme.

Stapane Doamne Iisuse Hristoase, Cel Ce, pogorandu-Te din cer la cele de pe pamant ca om, ai inaltat, ca un Dumnezeu milostiv, firea noastra cea cazuta, Cel Care apoi ai strabatut taria cerului si ne-ai unit pe noi cu Tatal, la Tine cadem cu smerenie si ne rugam, Mantuitorule: trimite peste noi toti Duhul Tau cel datator de har, de lumina, de iubire si de pace launtrica! Goneste de la noi, ticalosii, gandurile rele care ne tulbura, caci stii, Cunoscatorule de inimi, cat de mare este razboiul launtric la care suntem supusi. Vindeca ranile noastre sufletesti si lumineaza ochii cugetelor noastre!

Tu stii ca inseteaza de Tine inimile noastre ca un pamant uscat! Asadar, trimite harul Tau, Doamne, ca sa ne sature foamea si sa ne adape setea, caci pe Tine Te dorim si de Tine insetam, Lumina Adevarului, Datatorul mantuirii. Ajuta-ne, Doamne, sa ne trezim din somnul greu al pacatului si sa ne inaltam cugetele si simtirile noastre la cer, pentru a ne impartasi si noi de bucuria veacului ce va sa fie. Amin!, scrie despreortodoxie.