joi, martie 30, 2023

Romanii pot scapa de monturi cu ajutorul acestei retete pe cale naturala!

Desi bataturile pot fi tratate chirurgical nu toti suntem adeptii operatiilor si de aceea preferam sa apelam la tratamente si remedii naturiste. In cele ce urmeaza vei afla cum poti scapa de monturi intr-un mod rapid si fara dureri.

Acest remediu te va scapa de depozitele de sare si iti va readuce picioarele la starea lor naturala.

Bataturile sunt foarte comune si in mod normal afecteaza mai mult femeile decat barbatii. Sunt depozite de sare care apar din cauza unei inflamatii sau a unei perechi de pantofi stramti si inconfortabili.

Chiar daca nu sunt mereu dureroase, bataturile iti pot afecta viata. In primul rand, pot afecta aspectul piciorului, dar si mai important, te impiedica din ati gasi pantofi care sa ti se potriveasca.

Ceai de frunze de dafin

Adauga o lingura de foi de dafin pisate in 300 ml de apa. Fierbe timp de 5 minute si apoi varsa totul intr-un termos. Lasa-l sa stea peste noapte. Strecoara lichidul de dimineata. Bea-l in guri mici pe tot parcursul zilei. Este important sa nu il bei pe tot o data. Fa acest tratament timp de 7 zile, dar asigura-te ca il prepari mereu fresh. Repeta tratamenul dupa o saptamana.

Cel mai probbail vei simti nevoia sa mergi mai des la baie, ceea ce indica faptul ca sarea din corp se dizolva si iti stimuleaza vezica.

In numai 10 zile de consum, vei fi capabila sa observi imbunatatiri. In afara de faptul ca te simti mai bine, durerea va disparea si ea. Bataturile vor disparea complet daca bei acest remediu timp de 2 luni.

Sursa: lyla.ro

 

Ultimele stiri

Stiri