joi, martie 30, 2023

Romania trebuie sa stie asta! Lamaia poate vindeca cu succes aceste patru afectiuni!

Lamaia este o adevarata regina a remediilor naturista, aceasta regasindu-se in prepararea unui numar foarte mare de retete naturiste si pe buna dreptate. In cele ce urmeaza vei afla ce poate face pentru tine o simpla lamaie si dupa ce vei citi toate acestea, cu siguranta vei aprecia lamaile mult mai mult.

Lamaile sunt un urias beneficiu pentru sanatate, iar consumul de suc, pulpa si coaja de lamaie sunt un real beneficiu pentru sanatate. Evident cele mai bune alegeri sunt lamaile eco, dar si cele clasice se califica, daca sunt bine spalate si daca se evita conumul cojii. Este doveit ca patru afectiuni suparatoare pot fi vindecate sau cel putin ameliorate cu lamaie.

Acneea – Vitamina C din lamaie ajuta pielea sa fie stralucitoare si omoara bacteriile care cauzeaza acneea. Bea limonada dimineata.
Aplica cu degetul sau cu un tampon de vata suc proaspat de lamaie pezona afectata de acnee si lasa asa peste noapte. Spala cu apa a doua zi dimineata. Se poate sa simti o usoara arsura, dar dispare repede.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri