luni, mai 29, 2023

Roman executat in stil mafiot, in Londra!

Un roman si-a gasit sfarsitul in mod tragic la Londra, la doar doua zile dupa ce ajunsese in Marea Britanie. Ionut Lazar avea 28 de ani si a fost gasit impuscat in piept, intr-un apartament din vestul Londrei. Un cunoscut de-al romanului a dat alarma, dupa ce a fost injunghiat, scrie Observator.

Politia a fost chemata de catre serviciul londonez de ambulanta la proprietate in jurul orei 02.40 (04.40, ora Romaniei) si a gasit victima inconstienta, prezentand rani grave.

In urma unei examinari post-mortem s-a stabilit ca o rana la nivelul pieptului cauzata de un glont a fost cauza mortii barbatului.

Vecinii au descris zona ca fiind un loc cunoscut pentru traficul de droguri.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat moartea unui cetatean roman la Londra, precizand ca din informatiile de pana acum rezulta ca acesta a fost victima unei talharii, Ambasada Romaniei anuntand deja familia victimei.

„Ambasada Romaniei in Marea Britanie are in atentie cazul cetateanului roman decedat la Londra, in dimineata zilei de 22 octombrie. Din informatiile comunicate de catre autoritatile britanice rezulta faptul ca cetateanul roman ar fi fost victima unei talharii. Misiunea diplomatica romana este in contact cu autoritatile locale pentru obtinerea unor informatii suplimentare cu privire la acest incident, ancheta politiei fiind in desfasurare”, precizeaza MAE.

Politistii au arestat un adolescent de 18 ani, fiind principalul suspect.

Ultimele stiri

Stiri