Remediul traditional rusesc pe baza de usturoi – E vechi de mii de ani si vinedeca in continuare sute de boli!

763

 

Cu totii stim ca exista in continuare remedii naturiste vechi de sute de ani care rivalizeaza cu unele dintre cele ai noi produse farmaceutice. Remdiul prezentat in randurile urmatoare este unul dintre acestea. Citeste in continuare pentru a afla cum se prepara si ce efect are asupra organismului.

Ischemie, hipertensiune, sinuzită, boli pulmonare, reumatism și lista poate continua…este greu de crezut că poate exista un panaceu care să prevină și să vindece toate aceste probleme.

Însă, o rețetă rusească veche, de acum 2500 de ani, descoperită într-o mănăstire din Tibet, s-a dovedit a fi miraculoasă. În plus, acest preparatul și-a dovedit eficiența și în cazul arterosclerozei, hemoroizilor, ulcerelor și durerilor de cap.

Datorită proprietăților puternice, această licoare magică cu atribute de panaceu întărește sistemul imunitar, scade colesterolul, îmbunătățește văzul și auzul și te ajută să slăbești. Mai mult decât atât, studiile au demonstrat câ preparatul are puterea de a absorbi orice fel de tumori externe și interne.

Acțiunea sa curativă și-a dovedit eficiența pe termen lung, de aceea este recomandat să nu repetați această cură decât o dată la cinci ani.

Rețeta miraculoasă care te ține la distanță de boli:

Într-un borcan de sticlă se pun 350 grame de usturoi zdrobit peste care se toarnă 220-250 de grame alcool de 95-96°, rom sau tărie. Borcanul se închide ermetic și se pune în frigider timp de 10 zile.

În cea de-a 11-a zi se filtrează totul cu o strecurătoare foarte fină sau cu tifon. Lichidul obținut se toarnă în același borcan și se pune încă 2 zile în frigider. După această perioadă remediul este gata pentru tratament.

Mod de administrare:

Preparatul nu se folosește mai mult de 12 zile. Se adaugă câteva picături într-un pahar cu apă și se bea înainte de mese. Se ia o picătură înainte de micul dejun, două înainte de prânz și trei înainte de cină.

Sursa: antenasatelor.ro