joi, iunie 8, 2023

Remediul recomandat de un biochimist care previne cancerul, şi arteroscleroza! A salvat deja sute de vieti si in Romania!

Descoperit de dr. Johanna, biochimist, expert in grasimi si uleiuri, acest amestec, realizat din trei ingrediente naturale are puteri terapeutice deosebite, fiind folosit de medicul german in tratamente naturiste cu rezultate foarte bune in tratarea cancerului, a diabetului sau a bolilor de ficat.

In urma cercetarilor, dr. Budwig a descoperit ca sangele pacientilor grav bolnavi de cancer au un deficit de anumite ingrediente esentiale, substante numite fosfatide si lipoproteine, in timp ce sangele unei persoane sanatoase contine intotdeauna cantitati suficiente din aceste ingrediente. Insa, atunci cand se folosesc aceste ingrediente naturale, pe o durata de aproximativ trei luni, tumorile se retrag treptat, slabiciunea si anemia dispar si energia de viata revine. Simptomele cancerului, disfunctiile hepatice si diabetul se amelioreaza, sustine cu tarie autoarea cercetarilor.

Pe baza acestor concluzii ale studiilor de laborator, medicul german a descoperit o cale complet naturala pentru ca oamenii sa inlocuiasca acele ingrediente esentiale organismelor lor atat de necesare in dieta lor de zi cu zi. Prin simpla consumare a unei combinatii de doar trei alimente naturale, cancerul nu este doar prevenit, ci in multe cazuri este chiar vindecat. Marturii poate fi gasite pentru aproape orice tip de cancer si tumori, chiar si pentru cele in stadiu avansat si terminal. Mii de persoane au fost ajutate de descoperirea acestui amestec miraculos.

De mai bine de 10 ani, formula Dr. Budwig a fost folosita terapeutic in Europa pentru a preveni: cancerul, arteroscleroza, accidentele vasculare cerebrale, infarctul miocardiac, ulcerul gastric, problemele de prostata, artrita, eczemele si chiar deficiente ale sistemului imunitar.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri