Remediul miraculos cu hrean care trateaza cu succes bolile de plamani!

704

 

Desi pentru bolile de plamani se pot folosi medicamentele din farmacii, in unele cazuri medicina naturista se dovedeste a fi mai eficienta si mai putin nociva in comparatie cu prima optiune. Citeste in continuare pentru a afla cum poti sa vindeci bolile de plamani folosind un remediu pe baza de hrean.

Plamanii sunt localizati in interiorul cutiei toracice, deasupra diafragmului si au rolul de a inspira si expira dioxidul de carbon.

Infectiile, alergiile si fumatul pot provoca diferite tipuri de boli sau tulburari pulmonare (astm, bronsita, diferite tipuri de tuse etc.)

Mai jos va vom arata cea mai buna reteta cu hrean pentru bolile de plamani:

Se spala bine 12 oua, apoi se pun intr-un vas, cu coaja cu tot, si se tin timp 10-12 ore in suc na¬tural de lamaie (trebuie sa le acopere). Se scot oua¬le din sucul de lamaie, se sparg si se bat bine, dupa care se pun din nou in vasul cu suc de lamaie, in care se mai adauga 1 kg de hrean curatat de coaja si dat pe razatoare, 1 litru de tuica si 1 kg de miere.

Acest amestec se tine la macerat intr-un borcan, timp de 10 zile, dupa care se iau zilnic, dupa mesele principale, 1-3 lin¬guri.

Aceasta este cea mai buna reteta folosita in cazul pneumoniilor recidivante, a bronsitelor cronice si a tuberculozei pulmonare. Pe langa efectele puternic antibiotice ale hreanului, acest preparat este si un puternic vitaminizant si remineralizant, precum si un redutabil stimulent imunitar.

Sursa: sfatnaturist.ro