joi, iunie 8, 2023

Remediul la indemana oricarui roman! Cand o sa afli ce poate face mierea cu scortisoara vei fi uimit!

Stiai ca mierea si scortisoara sunt doua dintre cele mai eficiente alimente pe care le poti asimila in momentul in care iti doresti sa pierzi kilogramele in plus pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului? Daca ti-ai dorit adesea sa poti scapa de greutatea in plus vazand cu ochii, afla ca exista o modalitate care garanteaza rezultate spectaculoase: dieta cu miere si scortisoara.

Mierea este recunoscuta ca un remediu universal gratie numeroaselor sale proprietati medicinale. Este un tratament recomandat in cazul unui numar mare de afectiuni, iar efectele ii sunt potentate in combinatia cu scortisoara.

Aceasta mixtura este foarte eficienta, ingredientele fiind la indemana la preturi accesibile. Mierea cu scortisoara poate fi folosita mai ales in urmatoarele situatii:

Infectii urinare
Amestecati doua linguri de scortisoara si o lingura de miere intr-un pahar cu apa calduta. Consumati zilnic si veti elimina mult mai repede bacteriile din vezica urinara.

Colesterol
Aceasta combinatie va va ajuta sa diminuati nivelul colesterului cu aproximativ 10% in doar doua ore. Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati doua linguri de miere si trei linguri de scortisoara intr-o cana mare de ceai. Consumati regulat aceasta bautura.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri