marți, mai 30, 2023

Remediul care da o lovitura industriei farmaceutice! Remediul care poate vindeca si preveni cancerul acum si in Romania!

Denumita de catre chinezi „remediul armoniei”, apreciata de catre populatiile ruse ca fiind “elixirul tineretii” si folosita inca din antichitate de catre egipteni care o numeau “planta nemuririi”, planta de Aloe Vera (Aloe Barbadensis) este recunoscuta de secole ca avand reale proprietati vindecatoare, fiind folosita in prezent in numeroase scopuri terapeutice.

 Planta de Aloe Vera este numita in India “kumari” care inseamna zeita in limba sanscrita. Ea este utilizata de secole de catre femeile indiene pentru a-si mentine frumusetea si pentru a preveni imbatranirea datorita proprietatilor sale de energizare si tonifiere a tesuturilor.

Multe tratamente naturiste au fost descoperite si testate de-a lungul timpului, in incercarea de a lupta impotriva cancerului, maladia care ucide anual milioane de oameni la nivel mondial. Unele si-au dovedit eficienta, altele au reusit doar partial, stagnand evolutia bolii.

Din pacate insa, boala ramane o piatra grea de incercare pentru cei diagnosticati.

Se speculeaza faptul ca insasi industria farmaceutica ar avea solutii care sa puna capat mortalitatii cauzate de cancer, insa, se pare ca mai avem de asteptat atat timp cat interesele materiale primeaza in defavoarea sanatatii populatiei.

O reteta veche, descoperita de catre indieni si imbunatatita de calugarul brazilian Romano Zego, pare sa fie cheia spre succes in lupta impotriva cancerului.

In prezent profesor la seminarul din Belen, Romano Zego, reuseste de peste 35 de ani sa vindece foarte multi bolnavi de cancer cu ajutorul preparatului sau minune. Acesta a scris si doua carti in care descrie pe larg efectele elixirului sau.

Preparatul profesorului Zego are puternice proprietati anti-cancerigene, detoxifiante, tonice si imunostimulatoare, confirmate de pacientii care si-au schimbat viata, incercandu-l.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri