luni, mai 29, 2023

Remediul Biblic vindeca cele mai de temut afectiuni ale tractului respirator si nu numai! Este asa de simplu incat poate fi preparat de orice om din Romania!

Titlul de mai sus nu este o exagerare jurnalistica, ci o concluzie pe care involuntar ajungi sa o tragi, dupa ce parcurgi zecile si sutele de studii medicale care au cercetat frunzele acestui arbore. Poate parea greu de crezut, dar maslinul este una dintre cele mai puternice plante medicinale din lume, si aceasta, in primul rand datorita frunzelor sale, care ascund in verdele-argintiul lor comori de sanatate greu de banuit.

Maslinul este unul dintre cele mai populare vegetale din intreaga lume si este mentionat in Biblie de mii de ori. Maslinele si uleiul de masline sunt atat alimente cat si ”medicamente” foarte folosite. Insa un lucru pe care multa lume nu-l cunoaste e ca frunzele de maslin au cele mai puternice proprietati vindecatoare si combat pneumonia, gonoreea, tuberculoza, gripa, meningita, herpesul, hepatita B si multe alte boli, datorita continutului de oleuropeina.

De asemenea reprezinta un bun cicatrizant in urma operatiilor dar trateaza si infectiile urinare. Frunzele de maslin previn infectiile fungice.

Iti poti prepara ceai din frunze de maslin, un leac eficient impotriva unor boli precum: pneumonia, gonoreea, tuberculoza, gripa, arteroscleroza, botulismul, malaria, ulcerul stomacal, infectii ale tractului urinar si encefalita.

Consumul de frunze de maslin ajuta la refacerea intregului sistem imunitar incarcand in acelasi timp, cu energie, organismul supus unor traume precum chimioterapia. Frunzele de maslin au proprietati atat de curative deoarece contin substante active antivirale, antifungice cu ajutorul carora pot trata complet un numar mare de boli.

Reteta ceai de frunze de maslin:

Ingrediente:

– 15-20 frunze uscate de maslin

– 2-3 dl apa fiarta

Puneti frunzele in apa fiarta si lasati-le la foc pentru inca 2-3 minute. entineti la infuzat pentru inca 10 minute si scoteti-le.

Puteti consuma ceaiul rece sau cald si puteti adauga miere sau lamaie, dupa gust.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri

Stiri